Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hantonie
(upraveno)
27. 9. 2016, 12:47
ten je krásnýýýýýýý
Ketty
(upraveno)
27. 9. 2016, 9:09
dobrý den ,,prosím kolik byla spotřeba marcipánu toho čokoládového na Ježka??
krasajda
(upraveno)
15. 10. 2014, 11:34
sanassa
(upraveno)
5. 9. 2012, 16:30
jůůů rozkošný ježek
skamark
(upraveno)
22. 8. 2012, 17:30
Ježek je parádní, pořád si říkám, že se pokusím o podobný. Můžu se zeptat, prosím, jak jste připevňovala bodliny (předpokládám, že je to mandlové těsto protlačené přes česnekový lis a krájené na požadovanou velikost). Krémem nebo jste je lepila něčím speciálním? Díky za odpověď. Markéta
bambus
(upraveno)
5. 9. 2012, 16:01
@skamark
Marky odpovím za paní..Stačí potřít malinko vodou a bodlinky budou držet
skamark
(upraveno)
16. 10. 2012, 15:11
@bambus
diky, teprve ted se dostavam k odpovedi a taky jsem tesne pred realizaci dortu....ten podklad pro bodliny musi byt marcipan nebo to funguje i na suche testo (predpokladam, ze na testo potrene kremem asi ne...). jestli se vybicuju, poslu pak fotku...
Beatris292
(upraveno)
22. 3. 2012, 11:32
nadhera,nemate foto postup?dekuji
SimonaV.
(upraveno)
17. 1. 2012, 18:35
Krásný ježura
trala
(upraveno)
16. 1. 2012, 20:24
Tyna12
(upraveno)
16. 1. 2012, 17:16
Tak ten je uplně úžasný
lukatra
(upraveno)
16. 1. 2012, 16:08
Tak ten teda je opravdu luxusní ježeček
lajdák007
(upraveno)
16. 1. 2012, 15:10
Sahara
(upraveno)
16. 1. 2012, 14:45
nádhera
veveřáček
(upraveno)
16. 1. 2012, 8:39
božíííí
darinka30
(upraveno)
16. 1. 2012, 8:04
Oja
(upraveno)
15. 1. 2012, 22:51
klimka54
(upraveno)
15. 1. 2012, 21:14
nádhera, ale ty bodliny Vám musely dát zabrat ...
krkoskova
(upraveno)
15. 1. 2012, 20:30
krásný , mohu ze zeptat jak jste dělala ten korpus- tvar?
egrtka
(upraveno)
17. 1. 2012, 8:51
@krkoskova
Korpus je čtverec rozřezaný na díly a dotvarovaný do slzy.
dorty
(upraveno)
15. 1. 2012, 20:26